Podaci o firmi:

Dream Beauty doo Adresa: Olge Alkalaj 10 Beograd Delatnost frizerskih i kozmetičkih salona: 9602 Matični broj: 21204056 PIB: 109574572 Web adresa: www.dreambeauty.rs Kontakt telefon: 061-147-21-22 E-mail: office@dreambeauty.rs

Način plaćanja:

Nakon obavljene porudžbine na Vaš e-mail stići će predračun sa ukupnom cenom proizvoda. Kontaktiraće Vas naš operater kako bi potvrdio porudžbinu. Nakon potvrde, porudžbina je neopoziva. Plaćanje možete izvršiti na tri načina: Plaćanjem po obavljenoj isporuci – pouzećem, kupac plaća u gotovini kuriru Plaćanjem preko računa Plaćanjem debitnom ili kreditnom karticom na sajtu (Visa, MasterCard, Maestro, Amex i Dina)

Plaćanje karticama:

Zadovoljstvo nam je da Vam ponudimo mogućnost plaćanja debitnim i kreditnim karticama „Visa“, „Maestro“ , „MasterCard“, „Amex“ i „Dina“. Ono što je od posebnog značaja je sigurnost podatka i pouzdanost plaćanja servisom Banca Intesa. Ukoliko posedujete Visa, MasterCard ili Maestro platnu karticu odobrenu od strane banke izdavaoca za online plaćanje, izaberite ovaj način plaćanja. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, u ovom slučaju Banca Intesa, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni nama i našem sistemu.
Nakon uspešne transakcije bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspelo, bićete vraćeni na naš sajt sa informacijom o neuspelom plaćanju i moći ćete da ponovite plaćanje ili da izaberete drugi način plaćanja. Sva plaćanja se realizuju u dinarima.
Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.
Važno: Preporuka je da kupac sačuva kopiju potvrde transakcije karticom.

Dostava

Rok za isporuku poručenih proizvoda je 3-5 dana ukoliko se porudžbina potvrdi u toku radnog dana do 13.00h. Izuzimajući vikend i državne praznike. Dostava se vrši radnim danima i subotom putem kuriske službe. Maksimalna pojedinačna težina paketa ne može biti veća od 50kg. Ukoliko ukupna težina porudžbine prelazi navedenu težinu, porudžbina se pakuje u više paketa. Preporučujemo da po prijemu otvorite paket i utvrdite da li je došlo do eventualnih oštećenja kako bi ista prijavili kuriru i napravili zapisnik. Sve reklamacije na eventualna oštećenja proizvoda primamo do 48h od momenta isporuke.. Isporuka se ne obavlja nedeljom kao i za vreme verskih i državnih praznika. Cena dostave varira u zavisnosti od tezine paketa i udaljenosti tacke na koju se vrsi isporuka robe,a sve po vazecem cenovniku kurirske sluzbe.

Reklamacija robe

Ukoliko je proizvod koji se dostavlja fizički oštećen, kupac ima mogućnost izbora da isti na licu mesta vrati kuriru i ne prihvati preuzimanje robe. U tom slučaju, ukoliko proizvod nije unapred plaćen kupac nema obavezu da izvrši plaćanje istog, kao ni da snosi troškove dostave proizvoda, bez obzira na vrednost robe koja se dostavlja. U slučaju da je porudžbina unapred uplaćena od strane kupca (bilo preko računa ili karticom), a kupac ne prihvati preuzimanje robe usled fizičkog oštećenja iste od strane kurirske službe, kupcu ce biti refundiran uplaćeni iznos u celosti i to najkasnije 5 radnih dana od momenta pokušaja dostave. U slučaju otkaza narudžbine placene karticom, povraćaj naplaćenih sredstava korisniku izvršice se isključivo preko VISA EC/MC i Maestro metoda plaćanja, odnosno isključivo na račun platne kartice storniranjem transakcije.) Troškovi dostave proizvoda i u ovom slučaju padaju na teret nalogodavca, odnosno naše Kompanije. Ovom prilikom kupac je dužan da nam dostavi podatke o proizvodu koji reklamira, fotografije fizičkog oštećenja istog u prisustvu kurira iz kurirske sluzbe, kao i da dostavi dokaz o uplati sa brojem računa na koja će sredstva biti naknadno refundirana. U svakom drugom slučaju osim gore navedenih, nakon isporuke i primopredaje proizvoda, kupac nema prava na povrat istog. Shodno tome, naša kompanija nije u obavezi da refundira sredstva kupcu niti da snosi troškove dostave predmetnog proizvoda. Kompanija ne preuzima nikakvu odgovornost za greške kupaca, koje se odnose na Vaše postupke prilikom kupovine na Web sajtu. Ukoliko imate nepravilnosti u radu prilikom kupovine proizvoda na Web sajtu ili niste dobili kupljeni proizvod, molimo Vas da kontaktirate korisnički servis i mi ćemo se potruditi da otklonimo nepravilnosti kako biste dobili željeni proizvod.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj kriptovanoj formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica Banca Intesa Beograd, pa se tako kompletan proces obavlja na stranicama banke.

Politika privatnosti

Politika privatnosti reguliše praksu prikupljanja informacija od korisnika prilikom korišćenja internet stranice www.dreambeauty.rs (u daljem tekstu „Web sajt“), kao i njihovo skladištenje u bazama podataka firme (u daljem tekstu „Kompanija“). Zadržavamo diskreciono pravo da ovu Politiku privatnosti možemo izmeniti u svako doba i da tako izmenjen tekst postane važeći odmah po objavi istog na Web sajtu. Nastavak Vašeg korišćenja Web sajta nakon izmena, podrazumeva da prihvatate sve uslove tako izmenjene Politike privatnosti. Savetujemo korisnike da periodično ponovo detaljno pročitaju informacije sadržane u Politici privatnosti, kako bi bili informisani o eventualnim promenama. Vaše lične podatke koristimo isključivo kako bi Vam ponudili proizvode ili usluge, proverili administrativne zadatake, kontaktirali Vas, poboljšali naše oglašivačke i promotivne rezultate i poboljšali ponudu proizvoda ili usluga na tržištu, kao i u svrhu saradnje sa institucijama odgovornih za sprovođenje zakona. Zadržavamo pravo da Vaše lične podatke prikažemo samo banci i kurirskoj službi koja vrši isporuku na zadatu adresu. Kompanija se ograđuje od eventualnog korišćenja ličnih informacija od strane drugih lica u bilo koje druge svrhe od navedene, te stoga ne može biti odgovorna za eventualnu štetu.

Prikupljanje informacija

Kompanija kao prodavac proizvoda ulaže maksimalne napore radi zaštite Vaše privatnosti kao korisnika. Kako biste lakše razumeli koje informacije prikupljamo i kako ih koristimo preporučujemo da pažljivo pročitate „Politiku privatnosti“. Tokom procesa registrovanja Vašeg naloga neophodno je da unesete određene podatke o sebi, kao što su: ime, prezime, telefon, email… U slučaju korišćenja opcije da Vam se proizvodi isporuče na zadatu adresu, neophodno je da unesete Vašu adresu stanovanja kao i adresu dostave. Pored ovih prikupljaju se i automatske informacije, koje se odnose na vrstu pretraživača koji koristite, Vašu IP adresu i informacije o Internet provajderu. Ove informacije je moguće koristiti bez ograničenja za rešavanje administraivnih problema Web sajta, za poboljšanje promotivnih rezultata, unapređenja ponude na tržištu, za analizu trendova, prikupljanje demografskih podataka i saradnju sa institucijama odgovornim za sprovođenje zakona.

Bezbednost podataka

Bezbednost Vaših ličnih podataka je nama od izuzetne važnosti. Vašim podacima na Web sajtu možete pristupiti pomoću lozinke i email adrese. S obzirom da je lozinka kriptovana preporučujemo da je nikome ne otkrivate. Vaše lične informacije se čuvaju na serveru kom mogu pristupiti samo ovlašćene osobe. Određene osetljive informacije se kriptuju koristeći Secure Socket Layer (SSL) tehnologiju, čime nastojimo da osiguramo bezbednost Vaših informacija i ostavimo ih van domašaja neovlašćenog korišćenja.

Objavljivanje informacija

Prilikom kupovine proizvoda na našem sajtu, neophodno je da otkrijemo Vaše ime, prezime, telefon i ostale informacije vezane za Vašu kupovinu kurirskoj službi koja vrši isporuku robe na adresu koju ste naveli. Ovo je neophodno kako bi kurirska služba izvršila preciznu dostavu poručenih proizvoda. Mi nemamo kontrolu nad onim šta te treće strane rade sa informacijama koje smo im dali, pa stoga nismo odgovorni za bilo kakve eventualne štetne radnje trećih lica. Takođe zadržavamo pravo da objavimo Vaše lične podatke u skladu sa zakonom, kada verujemo da je otkrivanje neophodno za zaštitu naših prava i/ili u skladu sa sudskim postupkom ili sudskim nalogom. Zbog prirode i složenosti internet mreže ne možemo garantovati potpunu zaštitu bilo koje informacije prenesene na, ili sa Web sajta. Takođe ne možemo obezbediti da sve Vaše privatne komunikacije i druge lične informacije nikad neće biti otkrivene na drugačije načine koji nisu opisani u ovoj Politici privatnosti. Stoga nismo odgovorni za bilo kakve eventualne štetne radnje trećih lica koja te poverljive informacije neovlašćeno primaju i koriste. Informacije koje ste objavili na javnim delovima Web sajta mogu takođe biti dostupne drugim korisnicima i trećim licima i kao takve mogu se bez Vašeg znanja pojaviti na drugim internet stranicama ili web pretraživačima, pa ni u tom slučaju nismo odgovorni za bilo kakvu eventualnu štetu. Registracijom Vašeg naloga na internet stranici www.dreambeauty.rs smatra se da ste ovu Politiku privatnosti u celosti pročitali, razumeli i prihvatili.

Ograničenje odgovornosti

Ni pod kojim uslovima i ni pod kojom pravnom teorijom, nećemo biti bilo kojoj osobi koja koristi Web sajt, za bilo kakve gubitke, štetu ili povredu bilo kakve prirode, neposredno ili posredno proisteklim ili u vezi sa korišćenjem ili nemogućnosti korišćenja Web sajta, proizvoda ili sadržaja. Mi nećemo biti odgovorni za neovlašćen pristup Web sajtu koji mogu dovesti do: promene u prenosu podataka i promene podataka ili bilo kog sadržaja, materijala, uspešno ili neuspešno poslatih i primljenih podataka. Nismo odgovorni za bilo koji preteći, klevetački, nepristojni, uvredljivi ili nezakoniti sadržaj ili ponašanje bilo kog drugog korisnika, trećih lica ili bilo kakvu povredu tuđeg prava, uključujući i prava intelektualne svojine. Takođe ne snosimo nikakvu odgvornost za viruse i druge štetne softvere koje imate ili možda imate instalirane na Vašim računarima, mobilnim uređajima ili bilo kojim drugim komunikacionim uređajima preko kojih pristupate Web sajtu, a koji mogu izazvati kašnjenje, netačnost, greške ili propuste zbog Vašeg korišćenja Web sajta, ili u pogledu sadržine ili drugih materijala sadržanog na Web sajtu, uključujući bez ograničenja, bilo koji materijal koji smo mi ili treća strana postavili na Web sajtu. Slažete se da je Vaše korišćenje Web sajta, sadržaja i proizvoda na njemu isključivo na sopstveni rizik i da ćete biti odgovorni za bilo kave gubitke, štete ili povrede koje ste pretrpeli Vi ili neki drugi korisnik, a koje mogu proisteći Vašim korišćenjem Web sajta.