KASIA STRUSS ZA BALMAIN PARIS HAIR COUTURE

 

Priznanje umetnosti stilizovanja kose u visokoj modi

Kreativni direktor kompanije Balmain Hair, Nabil Harlow, kreirao je odvažan izgled za Kasiu Struss. Ovaj izgled je priznanje umetnosti stilizovanja kose u visokoj modi.

„Verujem da žena može da bude šta god poželi u zavisnosti od vremena, mesta, njenog raspoloženja i atmosfere. U svom radu, uvek nastojim da stvorim izgled jake i odvažne osobe i da budem deo prave transformacije.“ – Nabil Harlow

Kasia Struss je savršeni primer savremene, hrabre žene. Ona je sofisticirana na savremen način, i zbog toga je Nabil Harlow kreirao ovaj odvažni izgled za nju. Volumen, sjaj i beskrajni slojevi pramenova u njenoj kosi doprinose poverenju kojim ona odiše, ona je prava Balmain Hair žena.

Izgled Kasia Struss Kako bi postigao ovaj izgled, Nabil je koristio proizvod System Volume u kombinaciji sa Signature Foundation. Signature Foundation se koristi zato što je ovaj proizvod baza za svaki izgled. Kombinovanjem ta dva proizvoda kosa sa prehranjuje i ne mrsi se. Nabil je želeo da volumenom koji svaka žena želi postigne izgled koji je zapravo izjava. System Volume oživljva ovaj izgled uz malo utrošenog vremena. Hidrirajući arganski eliksir pruža frizuri sjajan finiš.

Saveti za stilizovanje: Nanesiti sprej za kondicioniranje koji se ne ispira duž pramenova i na krajeve vlažne ili suve kose. Koristite malo hidrirajućeg arganskog eliksira da biste pružili dodatnu prehranu i sjaj krajevima kose.