PROFESSIONAL SELECTIVE COLLECTION

 

the fashion brand

The Balmain Paris modna kuća , osnovana 1945 od strane Pierre Balmaina , poznata po eleganciji i isticanju ženstvenosti. Kroz istoriju Balmain je uspeo da postane deo francuskog nasledja i brend koji postavlja trendove. U 2011 Olivier Rousteing je preuzeo kreativno vodjstvo i doprineo stvaranju novog Balmain DNK.

preko 40 godina nasleđa

Kao deo modne marke razvio se i brend Balmain Paris Hair Couture koji ima već 40 godina dugu istoriju, kroz koju je postavio standarde u spajanju važnosti kose i modnih trendova. Kroz 40 godina Balmain Hair Couture Pariz se razvio kao luksuzni brend koji posebnu pažnju usmerava na detalje i perfekciju stila, stalno se tehnološki usavršavajući i stvarajući proizvode koji na prvom mestu predstavljaju kvalitet i bogatsvo svog porekla.

balmain dnk

Balmain DNK karakteriše različitost. glavni moto je u naglašavanju prirodne lepote sa naglašavanjem različitosti. Balmain žena je samouverena i moćna, bez obzira na svoj status i poreklo. Uz fantastičan rendž proizvoda i alata ona može stvoriti prepoznatljiv i vanvremenski izgled. Balmain Paris Hair Couture predstavlja svet današnjice , istaknut izgled bez mane.

profesionalna linija kose

Balmain Paris Hair Couture razvio je ekskluzivne elemente od kose koji su obrađeni sa Silk Proteinom , kroz koje predstavlja pariški luksuz. Profesionalna linija se sastoji od tri elementa Fill-in Silk Bond, DoubleHair Silk i Silk Tape.

kosa visokog kvaliteta sa svilenim proteinom

Kosa i svileni protein su skoro identični i stoga predstavljaju savršenu kombinaciju. Silk protein zamenjuje proteine, hidrira, obnavlja i štiti kosu. Popunjava i štiti kutikulu i daje kosi neverovatan prirodni svilenkasti sjaj.

revolucionarna boja kose

Balmain Paris Hair Couture je lider u procesu bojenja kose i razvio je ekstremno blag proces koloracije koji se sastoji od dekoloracije i 3D pigmentacije kose, vodeći računa o samoj kosi. Rezultat je živa kosa sa blistavom i dugotrajnom bojom.

 


 

fill-in silk bond 25 komada
Luksuzna usluga povećanja dužine i gustine kose

Fill-In Silk Bond hair ekstenzije su idealne za postizanje volumena . 100% prirodna kosa se vezuje Silk Bondovima. Silk Bondovi imaju sastav najsličniji svilenom proteinu, koji je u sastavu svih Balmain Paris Hair Couture proizvoda. Kako 89% proteina je jednak keratinskom proteinu koji se nalazi u prirodnoj kosi, Balmain Paris Hair Couture stvara prirodnu koheziju izmedju Silk Bonda i molekularne strukture kose. Balmain Silk Bondovi time stvaraju mekšu ali jaču vezu koja traje do 3 meseca.

· 100% prirodna kosa od 40 cm i 55 cm
. Revolucionarni silk bond
· 6 meseci garancije uz korišćenje Balmain Paris after care proizvoda za negu kose
· Mogu se ponovo stavljati
· Rapoloživi u 18 nijansi (40cm) i 12 nijansi (55cm)

 


 

doublehair silk
Ovaj proizvod je zaštićen patent Balmain Paris Hair Couture.

DoubleHair Silk je profesionalna , pristupaična tehnika postizanja dužine i gustine kose, uz mogućnost ponovne upotrebe do 3 puta. DoubleHair Silk je specijalno dizajniran da možete postići dužinu, volumen i duže održivu frizuru uz trese od 100% prirodne kose širine 85cm. Aplikacija se izvodi jednostavno uz Silk Bonds ili Soft Rings uz korekciju na 6-8 nedelja.

· 100% prirodna kosa dužine 40 cm(3 kom), 55 cm (1 kom)
· 6 garancija uz upotrebu Balmain Paris professional after care proizvoda
· Mogućnost korekcije od minimum 3 puta
· Prosečno vreme aplikacije oko 15 min
· Raspoloživo u 12 nijansi

 


 

silk tape 10 komada (5 aplikacija)
Pogodnost većeg komfora i ponovne aplikacije nakon 6-8 nedelja

Sa Silk Tape možete postići gustinu , i kosu koja ima prirodni pokret. Dodaci od 100% prirodne kose se lako apliciraju a cela kosa je tretirana sa Silk proteinom čime je dodatno ojačana.

· 100% prirodna kosa dužine od 40 cm i 55 cm
· aplikacija lepljivom trakom
· 6 meseci garancije uz upotrebu Balmain Paris Hair Care proizvoda
· Silk Protein
· lako nameštanje
· više upotreba
· Lako se uklapa
· raspoloživo u 12 nijansi

 

Za sva pitanja obratiti se na office@dreambeauty.rs