Slavimo raznolikost Balmain Paris Hair Couture, kampanja za jesen-zimu 2017

Kampanja za jesen-zimu 2017

Balmain Paris Hair Couture kampanju za jesen-zimu 2017 predstavljaju Coco Rocha, Luz Pavon, Jon Kortajarena, Sasha Luss, Estelle Lefebure, Ines Rau i Noemie Lenoir, sa Jean-Baptiste Mondinom kao fotografom uz kreativna uputstva Nabila Harlowa, direktora Balmain Hair Creative Director.

Kampanja za jesen-zimu 2017 kreirana je kao proslava RAZNOLIKOSTI u celom svetu u 2017. godini. Ona prikazuje vrlo relevantnu globalnu raspravu u kojoj se bliži izraz daje lepoti i onome što ovaj pojam sadrži.

„Po prvi put predstavljamo kratku kosu za žene koje se usuđuju da sebe ponovo pronađu uz znanje da Balmain Paris Hair Couture nudi neograničene mogućnosti za povratak na duže stilove.“ – Nabil Harlow

Kroz sedam pojedinačnih portreta, Nabil Harlow pokazuje raznolikost i raspon kolekcije Balmain Hair Couture. Nabil se posvetio formulisanju posebnih kombinacija proizvoda i alata kako bi stvorio savršeni tretman za svaki izgled. Kombinacija crno-bele fotografije i moćnih stavova usmerena je na stvaranje slika ispunjenih stavom.

Pregledajte kratki opis načina izrade izgleda po modelu:

Coco Rocha: Da bi se stvorio ovaj elegantni kratki izgled, korišćen je vosak za sjaj u kombinaciji sa svilenim parfemom.

Luz Pavon: Počevši sa sprejem za termalnu zaštitu, korišćen je infracrveni fen sa difuzerom za naglašavanje Luzinih lokni. Izgled je završen kremom za lokne za zadivljujući sjaj i fiksiranje.

Jon Kortajarena: Nabil je koristio puder za stilizovanje i Session Spray Strong kako bi stvorio Jonov lagani i prozračan izgled.

Sasha Luss: Slani sprej za teksturu i Session Spray Medium bili su neophodni za stvaranje ovog zadivljujućeg izgleda za Sashu.

Estelle Lefebure:
Umetak Hair Dress korišćen je za ovaj izgled pun volumena. Kombinacija pene za volumen sa jakim dejstvom, keramičke četke 43MM i infracrvenog fena korišćena je za stilizovanje.

Noemie Lenoir:
Za početak, Noemina kosa je pripremljena Signature Foundation bazom za pripremu, nakon čega je usledila krema za lokne, a zatim je osušena pomoću infracrvenog fena za kosu sa difuzerom i završena je slanim sprejem za teksturu za prozračan izgled kao sa plaže.

Ines Rau: Izgled Inesine kose stvoren je primenom ekstenzije Silk Tape kako bi joj dodala se dužina. Stil je postignut pomoću spreja za termalnu zaštitu pre ispravljanja profesionalnom titanijumskom presom za ispravljanje kose, a završen je hidratantnim eliksirom argana za svilenkast sjaj.

Kako biste saznali više o sedam modela predstavljenih u kampanji, potražite ih na društvenim mrežama u nastaku:

Coco Rocha //Instagram: @cocorocha //Facebook: @CocoRocha
Luz Pavon Instagram: @luzpavon // Facebook: @luzpavonxo
Jon Kortajarena // Instagram: @kortajarenajon //Facebook: @JonKortajarena
Sasha Luss // Instagram: @sashaluss // Facebook: @modelsashaluss
EstelleLefebure//Instagram:@esstellelefebure66// Facebook: @estelle.lefebure.officiel.orahe
Noemie Lenoir// Instagram: @noemielenoiroff // Facebook:@noemielenoirofficiel
Ines Rau // Instagram: @supa_ines

BALMAIN
PARIS
hair couture
kampanja 2017 jesen-zima

Zasluge:
Fotograf: Jean-Baptiste Mondino Kreativni direktor/kosa: Nabil Harlow Šminka: Lauren Parsons @ Art Partner producent: Victoria Pavon
Modeli:
Jon Kortajarena @ View Management Coco Rocha @ Nomad Mgmt Luz Pavon @ View Management
Sasha Luss @ Elite Paris Estelle Lefebure @ Karin Models Ines Rau @ Next Paris Noemie Lenoir @ IMG Paris