Kolekcija trendova za jesen-zimu 2017

Kolekcija trendova za jesen-zimu 2017

Nakon nedavne revije Balmain Homme, kreativni direktor Nabil Harlow razradio je svoju viziju sjajnog izgleda u ovoj kolekciji trendova jesen-zima 2017. Ova razrada obuhvata nekoliko načina stilizovanja i restilizovanja koji dočaravaju grunge, sofisticirani i čisti izgled. Ove varijacije postignute su korišćenjem različitih tehnika stilizovanja i različitih proizvoda. Dužina igra ključnu ulogu u ovoj zbirci trendova, ohrabruje muškarce i žene da se usude izaći iz svoje zone udobnosti i prihvatiti novu varijaciju veoma klasičnih Balmain Hair izgleda.

IZGLED 1
Izraženi razdeljak
Uvod: Neograničena dužina sa zdravim sjajem oblikovana sa klasičnim Balmain Hair razdeljkom na stranu. Fiksirana uz korišćenje spreja Session Spray Medium kako bi se izbegla pojava neposlušnih pramenova i postigao čist finiš.

IZGLED 2
Izgled glatke kose
Uvod: Ponovo osmišljeni izgled vlažne kose kojim se prikazuju različiti načini stilizovanja ovog Balmainovog klasika.

IZGLED 3
Catwalk rep
Uvod: Rep sa modne piste je Balmain Hair klasik. Prvi put se pojavio ranih sedamdesetih godina i od tada ga nose žene širom sveta.

IZGLED 4
Mini podignuta kosa
Uvod: Sofisticirana varijacija elegantnog i visokog konjskog repa i brz način da se postigne izgled kao sa modne piste upotrebom ekstenzije Balmain Hair Catwalk Ponytail.

IZGLED 5
Kratko sečena kosa
Uvod: kratka frizura sa kojom se može iznova raditi. Ova frizura je klasični muški izgled koji se lako uklapa i u neobavezne i u formalne prilike.

BALMAIN
PARIS
HAIR COUTURE
BALMAIN HAIR KOLEKCIJA TRENDOVA ZA JESEN-ZIMU 2017