PROFESIONALNI INFRACRVENI FEN U BELOJ BOJI – LIMITIRANO IZDANJE

Balmain Paris Hair Couture, deo poznate kuće Balmain Paris Fashion House, tržišni je lider u visokoj modi dodataka i ekstenzija za kosu. Godine iskustva u dizajnu kose dovele su do razvoja impresivne linije proizvoda za kosu, kao i do razvoja Hair Couture proizvoda za luksuznu negu i stilizovanje kao i profesionalnih alata i pribora.
Popularni profesionalni infra crveni fen u beloj boji ponovo je dostupan kao limitirano izdanje. Profesionalni infra crveni fen sada je u prelepoj mat-beloj boji, posebno dizajniran kako bi izašao u susret ljubiteljima stila. Njegov čist i elegantan dizajn pruža ovom limitiranom izdanju osećaj luksuza i savršeno uklapanje sa svim proizvodima kompanije Balmain Hair. Ovaj fen je nešto što zaista morate imati.
Infra crvena toplota doseže duboko u korteks kose i suši je iznutra čime se minimalizuje rizik od oštećenja kose i smanjuje se vreme sušenja. Dakle, ne samo što tako vodite računa o svojoj kosi, nego ćete dobiti stilizovanu kosu uz manje napora!
Infracrveno svetlo doprinosi zdravoj cirkulaciji krvi i smanjuje gubitak kose. Zdrava cirkulacija krvi takođe potpomaže rast kose. Ugrađeni jonski generator stvara milione negativnih jonskih čestica. Jonska tehnologija omogućuje ovim česticama da zatvore kutikule, unesu vlagu, rehidriraju, ukrote neposlušne vlasi i stvore svilenu i meku kosu.

Fen:
• 35% uštede vremena: skraćuje vreme sušenja za 35% i pruža negovan, gladak i spreman izgled kose,
• daleki infra crveni zraci: zdrav način grejanja, dok se sušenjem unutar kose, stimuliše protok krvi i jača zdravlje kose,
• negativni joni: dejstvom jona koje pruža hidrataciju i kondicioniranje čuva se zdrava, hirirana, sjajna kosa bez neželjenih sitnih kovrdža,
• hlađenje: nekoliko podešavanja za grejanje i funkcija za hlađenje radi fiksiranja i finiša,
• nega: raspoređuje toplotu ravnomerno unutar protoka vazduha čime se postiže potpuna zaštita od pregrejavanja i oštećenja kose, bez ugrožavanja efikasnosti i brzine.
Sadržaj:
• profesionalni infra crveni fen u beloj ili crnoj boji,
• usmerivač,
• difuzer