BALMAIN HAIR KOLEKCIJA TRENDOVA ZA PROLEĆE – LETO 2017

Balmain Paris Hair Couture predstavlja Vam kolekciju trendova za proleće-leto 2017. godine. Kreativni direktor kompanije Balmain Hair, Nabil Harlow, stvorio je inovativni letnji izgled za kolekciju proleće-leto 2017. godine. Tokom ovog godišnjeg doba, u stilu će biti svetli tonovi, toplota i energija leta. Time se obogaćuje tekstura kose osušena suncem. Ovi elementi su bili inspiracija za kreiranje izgleda iz ove kolekcije.

„Želeo sam da kolekcija trendova za proleće-leto 2017. godine pruža osećaj izloženosti suncu, kao kada smo na odmoru. Takođe sam želeo da taj izgled dolazi izutra. Da podelimo jedan slobodan i živ karakter bez granica. Moja vizija za ovo godišnje doba je kosa sa prelepom, suvom teksturom. Rad sa tom energijom i svetlom insirisao me je da stvorim vrhunski letnji izgled.“

– Nabil Harlow, kretivni direktor kompanije Balmain Hair

Hair Dress umetak iz kolekcije Ready-to-Wear koristi se za postizanje dodatne dužine za ovaj izgled. Kosu osušiti u željenom pravcu kako bi se stvorio savršeni razdeljak. Kosu iščetkati spa četkom i ispraviti profesionalnom titanijumskom presom. Naneti manju količinu voska za sjaj na vrh da bi se postigao visok sjaj i izgled glatke kose. Fiksirati sprejom Session Spray srednje jačine da bi se izbegla pojava neposlušnih pramenova i stvorio jasan finiš.

Produžeci Silk Tape koriste se za postizanje dodatnog volumena i dužine. Kosu osušiti ka leđima. Podeliti kosu na vrhu i napraviti mali, ravan rep. Pričvrstiti ga ukosnicom. Izdvojiti dva glatka pramena sa prednje strane i naneti pastu za matiranje. Fiksirati sprejom Session Spray srednje jačine.

Koristiti System Volume za dodatni volumen. Rasporediti penu Volume Mousse Strong po suvoj kosi i vrhovima prstiju naneti gel Styling Gel Strong na koren kako bi se dobio instant volumen, punoća i tekstura. Fenom ukloniti kosu sa lica. Koristiti zlatni češalj za stilizovanje kako bi se začešljale neženjene sitne kovrdže i da bi kosa dobila više definicije. Fiksirati sprejom Session Spray visoke jačine.

Izgled za muškarce

Početi sa potpuno mokrom kosom. Kosu osušiti u potrebnom pravcu. Dodati vosak Shine Wax i rasporediti ga po kosi. Kosu češljati kako bi se dobio željeni oblik koristeći zlatni češalj za deljenje kose i fiksirati je sprejom Session Spray visoke jačine.