KAMPANJA IKONA SHINE WAX – VOSAK ZA SJAJ

Kreativni direktor kompanije Balmain Hair, Nabil Harlow, predstavlja Vam novu Kampanju ICONS koju predvodi Jon Kortajarena. Ovom kampanjom odajemo priznanje moći Balmain Hair voska za sjaj. Jon je jedan od nekolicine modela iz njegove generacije koji istovremeno izgledaju i otmeno i veoma prirodno. Njegova kosa je savršena za rad. Takođe je veoma zainteresovan za rad sa kosom, jer je odrastao među frizerima. Njegova majka ima salon u Španiji i oduvek ga je ona šišala. Veoma sam zahvalan zbog toga što mi je poverio svoju frizuru.

Izgled Jon Kortajarena
Da bi postigao ovaj izgled, Nabil je koristio vosak za sjaj u kombinaciji sa arganskim eliksirom za hidrataciju. „Vosak za sjaj nije poput ostalih voskova. Kosi daje teksturu, sjaj i pruža beskrajne mogućnosti za promenu položaja pramenova nekoliko puta tokom dana i noći bez stvaranja ljuspi ili neželjenih oblika kose.“ – Nabil Harlow
Upotrebljeni proizvodi:

Shine Wax – vosak za sjaj
Pruža vrhunsku teksturu i definiciju uz dugotrajno i fleksibilno fiksiranje kose, što je savršeno za elegantan finiš. Savršen je i za muškarce i za žene. Njegova formula na bazi vode zadržava vlagu u kosi, dok štiti kosu od agresivnih uticaja životne sredine koji dovode do suvoće. Lako se ispira i može se sa njim raditi ceo dan.

Arganski eliksir za hidrataciju
Argan je prirodni sastojak za borbu protiv starenja, koji stvara blistav sjaj. Popravlja i štiti oštećenu, suvu i slabu kosu od ekstremnih uslova životne sredine. Čisti organski argan podmlađuje kosu, dajući joj instant energiju, i starajući gladak, svilen i zdrav izgled.

Savet stiliste:
Pre nego što kompletirate svoju frizuru voskom za sjaj, nanesite malo arganskog eliksira za hidrataciju rukama na kosu i rasporedite ga. Tako će Vaša kosa dobiti dodatni sjaj i teksturu.